Bu haber kez okundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam Deliklitaş’a Hayran Kaldı
banner229

Siirt kent merkezine 3 kilometre uzakta bulunan Botan Vadisi manzaralı, Arizona kanyonlarını aratmayan Rasıl Hacar’ın (Delikli Taş)  eşsiz güzelliği Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam‘ı kendisine hayran bıraktı.  
Bir dizi incelemelerde bulunmak için ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ile birlikte Deliklitaş (Rasıl Hacar) ziyaret etti.
Deliklitaş’ta bulunan Cafeyi ziyaret eden Bakan Yardımcısı Çam, işletme sahibi İshak Yargıcı’ yı yapmış olduğu yatırımdan dolayı tebrik etti.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam,  bölgenin doğa harikası olduğunu belirterek herkesin Siirt'e gelip Rasıl Hacar'ı görmesi gerektiğini söyledi. Bakan yardımcısı Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Botan Çayına kuşbakışı bakan eşsiz manzarasıyla bir doğa harikası olan Rasıl Hacar (Taşbaşı) Kanyonu. Her köşesi ayrı cennet olan ülkemizin bu güzide noktası, yamaç paraşütü, rafting ve olta balıkçılığı imkânlarıyla doğa severleri bekliyor”.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.