Bu haber kez okundu.

Köydes Yatırım Değerlendirme Toplantısı, Vali Hacıbektaşoğlu Başkanlığında Yapıldı
banner229

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) ve İl Özle İdaresi yatırım değerlendirme toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından kurul üyelerine hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, köylerin altyapı eksikliklerini tespit edip bir program çerçevesinde çözüm üretilmesi ve yatırım proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini istedi.

Yapılacak hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Toplantı, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, ilçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.