Bu haber kez okundu.

Kızılay ve Gülşen Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Eski AK Parti İl Başkanı Bayram Kızılay'ın yeğeni,İş İnsanı Mehmet Kızılay’ın biricik evladı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cenan Kızılay, Cemal Gülşen’in Biricik  kızı Elif Gülşen ile Kerem Düğün Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Genç çiftin nikâhını Bayram Acar kıyarken, şahitliklerini Vali Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın şahitliklerinde gerçekleştirildi.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Cenan ve Elif çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

Vali Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar dileyerek,evlilik cüzdanını geline takdim etti. Vali Hacıbektaşoğlu, Kızılay ve Gülşen ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Genç çifte iki cihan saadeti diliyerek, örnek bir aile olmayı, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylemesini diledi.

Damadın Amcası Bayram Kızılay ve babası Mehmet Kızılay, düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür ettiler.

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Kızılay ve Gülşen ailelerini de kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.