Bu haber kez okundu.

Kızılay Genel Merkezinden Siirt’e Mobil Aşevi
banner229

Müge Anlı ve Dostları tarafından Kızılay'a bağışlanan mobil aşevlerinden biri de Siirt’te hizmet verecek.Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık tarafından ilimize kazandırılan mobil aşevi Siirt'e geldi.

Türkiye Kızılay Derneği tarafından  bağış olarak alınan ve iç donanımının ise Müge Anlı ve dostları tarafından yaptırılarak ilimize kazandırılan ,doğal afet ve etkinliklerde kullanılmak üzere tasarlanan 1000 kişilik sıcak yemek kapasitesi ve içecek ikramı, kendi kendine şarj edebilen donanımı, güneş enerjili, jeneratör takviyeli , soğutucu buzdolabı ve tv tertibatıyla tam donanımlı ikram aracı ilimize kazandırıldı.

Tanıtım programına katılan Genel merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık tarafından Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından teslim alındı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Mobil Aşevi ile ilimizde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize sıcak yemek dağıtımı yapılacaktır. Merhamet elini tüm dünyaya uzatan Kızılay'ımıza ve bağışlarıyla destek veren Müge Anlı ve dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç, “Kızılay Siirt Şube araç filomuza bir yenisi daha eklendi. Sevgili Müge Anlı ve dostlarının bağışları ile satın alınan mobil aşevini teslim aldık. Siirt'mizin 6 ilçesinde bu araçla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek, Ramazan ayında muhtaç ailelerin sofrasına aş taşıyacağız. Müge Anlı ve dostlarına, aracın Siirt ilimize tahsisini sağlayan Kızılay Genel Merkezimize teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.