Bu haber kez okundu.

Kırsal Kalkınma Yatırımları Programı Bilgilendirme Toplantısının İlki Pervari İlçesinde Yapıldı
banner229

3 Ocak 2024 tarihinde başlayıp 19 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruları devam edecek olan % 50 hibeli 2024 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımları konusunda Pervari İlçesinde ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
Toplantıda,İl Müdürü Ergün Demirhan tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Deniz Tamer Küçüker tarafından  “Kırsal Kalkınma Yatırımları Programı” ile ilgili sunum yapıldı, sorulara cevap verildi.

Pervari Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan , Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Deniz Tamer Küçüker, ilçe Müdürü Abdulvahap Yılmaz, teknik elemanlar, muhtarlar ve üreticiler katıldı.

İl Müdürü Ergün Demirhan ve beraberindeki heyet toplantı öncesi Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen , Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Tarımsal Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret etti. 

Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı bilgilendirme toplantıları başvuru tarihi sonuna kadar devam edecektir.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.