Bu haber kez okundu.

Kepçe Operatörü Kızakla Kaymak İsteyen Çocukların Talebini Kırmadı
banner229

Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Cevizlik Köyünde yağan aşırı karı fırsat bilen çocuklar kızakla kaymak için sokağa akın ettiler.
Çocukların kaydığı yolu temizlemek isteyen Siirt İl Özel İdaresine ait kepçe operatörünün önünü keserek, yolu temizlememesini istediler. 
Bu talebe kepçe operatörü duyarsız kalmadı ve çocukların kızakla kaydığı bölgeyi temizlemedi.
Siirt’in Şirvan İlçesi köylerinde 3 gündür etkili olan kar yağışı köyleri etkisi altına aldı.
Siirt Valiliği, Siirt İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, köy yollarının ulaşıma kapanmaması için 24 saat boyunca çalışmalarını yürütüyor.
Ağır iş makinaları ve kar küreme çalışmalarını sürdüren Siirt İl Özel İdaresi karla mücadele operatörü ile çocuklar arasındaki diyalog ise içleri ısıttı. 
Çocukların kaydıkları ve oyun oynadıkları alanla ilgili şikâyet üzerine Siirt Valiliği talimatı doğrultusunda, Siirt İl Özel İdaresine ait kar kürüme aracı bölgeye sevk edildi.

Kızakla kaydıkları yolu temizlemek isteyen iş makinesi operatörünü durduran çocuklar, yolun temizlenmemesini istedi. Bunun üzerine kepçe operatörü, çocukların bu talebine duyarsız kalmayarak, oyun oynadıkları alanı kısa süreliğine izin verdikten sonra köy yolunu ulaşıma açtı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.