Bu haber kez okundu.

Kamil Aparı, AK Partiden Belediye Başkan Aday Adaylığına Başvurdu
banner229

AK Parti’de belediye başkan Aday Adaylığı  süreci devam ediyor. 22 Kasım Çarşamba gününe kadar sürecek olan başvurular kapsamında Kamil Aparı aday adaylık başvurusunu yaptı.

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Siirt İl Temsilcisi Kamil Aparı, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan belediye seçimlerinde AK Partiden Aday Adayı oldu.

AK Parti İl binasında AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç tarafından karşılanan Aparı, başvuru dilekçesini başkan Olgaç’a takdim etti. 

Başvurusu sonrası konuşan Kamil Aparı, “Allah Ol der ve olur. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Siirt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. 

Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarıma şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Bugün  Kamil Aparı kardeşim başvuru yaparak bizleri onurlandırdı. Şuna inanıyorum ki biz il başkanlığı olarak tüm adaylarımızı çok kıymetli görüyoruz. Rabbim hangi kardeşimize layık görürse 31 Mart'ta tüm aday adaylarımızla birlikte çalışıp seçimi kazanacağız” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veleyeli56 9 ay önce

Sn.Kamil Bey'i başkan adayı olarak görmek isteriz. Bunun için birçok nedeni var. Hem Milli ve Yerli hem halkla içiçe,hem de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olması nedeniyle ilimizin sorunlarını en iyi bilen birisidir. Yolu açık olsun.