Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Mehmet Ali Şengöz’den Yeni Yıl Mesajı
banner229

İş insanı Mehmet Ali Şengöz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınlandı.

İş insanı ve AK Parti Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şengöz, mesajında şu ifadelere yer verdi “2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2023 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, Ortadoğu’daki hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Siirtli hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun…” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.