Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Hemşehrimiz Tarkan Göncü, Oğlu ve Kızıyla Birlikte Deprem Bölgesine Destek Oldu
banner229

Antalya’da ikamet eden işadamı hemşerimiz Tarkan Göncü, işadamı oğlu Hasan Mert Göncü ve kızı Avukat Kadriye Aslı Göncü,  Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve on ilde hayatı felç eden, binlerce vatandaşımızı aramızdan ayıran depremlerden zarar gören ve çok zor şartlarda yaşamaya çalışan insanlara yardım elini uzattı.

Gerçekleştirdiği ayni ve nakdi yardımlarla tanınan hayırsever hemşerilerimiz, AFAD’a 2,5 milyon TL nakdi yardımda bulundu. İşadamı hemşerimiz Tarkan Göncü ve oğlu Hasan Mert Göncü, içerisinde 5000 adet battaniye, 2500 adet yorgan, 2500 adet soba, 500’er adet gıda kolisi, 750 adet mont, 1000 adet kazak, 2500 adet bere, 2500 adet eldiven bulunan yardımlarını tırlarla Hatay ve Adıyaman illerine yollarken, kızı Avukat Kadriye Aslı Göncü’de 500 adet gıda kolisini ve çeşitli yardım malzemelerini Kahramanmaraş iline doğru yola çıkardı.

İşadamı hemşerimiz Göncü’nün 6 aylık torunu Yiğit’te arkadaşlarını unutmadı ve 1000 adet çocuk beziyle, 2000 kutu çocuk mamasını deprem bölgesine yolladı.

Öte yandan Hasan Mert Göncü (HMG İnşaat) 3 kepçe dozer ve 5 kamyonu depremzedeleri arama ve kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere bölgeye yolladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan saklan 1 yıl önce

Allah hayrını yazsın amcamın mekanı cennet olsun.