Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Erkan İzgi'den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

İş İnsanı Erkan İzgi Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İş İnsanı Erkan İzgi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;"Değerli Hemşehrilerim, Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruçlarla birlikte manevi değerlerimizi pekiştirdiğimiz, ruhumuzu arındırdığımız bu mübarek günlerin sonunda Ramazan Bayramı'nı kutlamak için bir aradayız. Bu anlamlı günlerde, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramın manevi atmosferini hissettiğimiz bu günlerde, birbirimize olan sevgi, saygı ve hoşgörü duygularımızın artarak devam etmesini diliyoruz. Bayramın getirdiği huzur ve mutluluğun, ilimizde ve tüm insanlığa barış, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyoruz. Ramazan Bayramı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendiren özel bir zaman dilimidir.

Bu vesileyle, ilimizin tüm vatandaşlarına, dostlarına ve sevdiklerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyor, bayramın barış, sevgi ve hoşgörü dolu atmosferinin her zaman yaşanması dileğiyle Ramazan Bayramı'nın tüm Müslüman alemine kutlu olmasını temenni ediyorum.

Bayramın tüm ilimiz için mutluluk, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyor, bu anlamlı günlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." mesajlarını verdi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.