Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclis Başkanlığına Cangir Bayram Yeniden Seçildi 
banner229

İl Genel Meclisi Başkanlığının ilk oturumu gerçekleştirildi. Siirt İl Genel Meclisi yeni dönem ilk oturumuna en yaşlı üyesi Mehmet Karuç başkanlık yaptı.

Mehmet Karuç Başkanlığında yapılan yeni dönem oturumunda İl Genel Meclis Başkanı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde AK Partili 12 meclis üyesinin oyunu alan AK Partili Cangir Bayram, İl Genel Meclisi Başkanlığına getirildi. 
Siirt İl Genel Meclisinin 31 Mart yerel seçimlerinden sonraki ilk toplantısı bugün İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapıldı.

İl Özel İdaresi'nin karar organı olan 22 üyeli Siirt İl Genel Meclisi ilk oturumunda AK Partili 12 üye ile DEM partinin 10 üyesi hazır bulundu. Oturumun ilk bölümünde üyeler Meclis Başkanını seçti.  

Yeni dönemin ilk oturumu yoklama açılış konuşması İstiklal Marşı ile başladıktan sonra Meclis Başkanın gizli oyla seçilmesine geçildi.

Meclis Başkalığını 12 oy ile Ak Partili Cangir Bayram kazanırken, 1. Başkan Vekilleri; Hikmet Deryalar Ak Parti, 2.Behçet Aydın DEM Partisinde seçildi. 

CANGİR BAYRAM TEBRİKLERİ KABUL ETTİ 
Yeni dönemin ilk oturumunda İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Cangir Bayram tebrikleri kabul etti.

İl Özel İdaresi binasında Meclis Başkanlığı koltuğuna oturan Bayram makamında tebrikleri kabul ederek gelen davetlileri ağırladı.

Mecliste oy çokluğu ile seçildiğini belirten Bayram: “Yeni dönemde yapılan seçimde seçilmenin mutluluğunu yaşamaktayım ve bu anlamda bana destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki amacımız hep birlikte Siirt halkına güzel hizmetler vermektir” dedi. 

BAŞKANLIK DİVAN GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU;

İl Genel Meclisi Başkanı: Cangir Bayram (AK Parti)

BAŞKAN VEKİLLERİ;
1. Başkan Vekili, Hikmet Deryalar (AK Parti)
2. Başkan Vekili, Behçet Aydın (DEM Partisi)

ASİL MECLİS KATİPLERİ 
1. Refik Bilen (AK Parti)
2. Recep Teğin (AK Parti)

YEDEK MECLİS KATİPLERİ
1. Şakir Evilgen (Dem Partisi)
2. Esmer Baran (Dem Partisi)

İL ENCÜMEN ÜYELERİ
1. Abdulkerim Güncü (AK Parti)
2. Refik Bilen (AK Parti)
3. Hasan Carlık (AK Parti)











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.