Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’ün Acı Günü
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’ün annesi Fatma Öztürk, 84 yaşındaki hayatını kaybetti. Acı Haberi Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya duyurdu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İl Emniyet Müdürümüz Necmettin Öztürk’ün muhterem anneleri Fatma Öztürk bu mübarek Kadir gecesinde rahmet-i rahmana kavuşmuştur. Kıymetli İl Emniyet Müdürümüze başsağlığı ve Sabr-ı Cemil, Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.”İfadelerini kullandı.

Medya Siirt olarak, merhume Fatma Öztürk’e yüce Allah’tan rahmet, Sayın İl Emniyet Müdürümüz Necmettin Öztürk başta olmak üzere kederli Öztürk ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.

Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.