Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce: "Siirt'te Planlanan 18 Projeyi Hayata Geçireceğiz"
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce  beraberinde bakanlığın bazı üst düzey yöneticileriyle birlikte bazı temas ve  incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e geldi. 

İlk olarak belediyeye geçen burada birim müdürleri tarafından karşılandı. Daha sonra makam odasına geçen Bakan Yardımcısı İnce, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bir değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıya, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanı Hasan Yiğit de katıldı.

Değerlendirme toplantısının ardından bir açıklama yapan İnce, hizmetleri yerinde gördüğünü şahit olmak ve hizmetlerin nasıl yürütüldüğünü değerlendirmek için geldiğini belirtti.

İl Merkezinin ardından Baykan ve Kurtalan ilçelerinde de incelemelerde bulunacağını belirten Bakan Yardımcısı İnce ”Vatandaşa kaliteli bir hizmet verildiğini müşahede ettik.Tabi burada vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin kalitesi önemlidir. Sürekli hale getirilmesi de önemlidir. Kurulan sistemle Siirt Belediyesinde vatandaşlarının ihtiyaçlarının anında ulaştırma ve anında karşılama biçiminde imkanına sahip olduklarını memnuniyetle şahit olduk.Bundan sonra yapılması planlanan hizmetlerde var. Siirt’in ihtiyaçlarını karşılayacak olan planlanan  18 adet proje var. 

Projeleri de hükümetimizin  bakanlıklarımızın ve İçişleri bakanlığımızın destekleri en kısa zamanda gerçekleştirme imkanına kavuşacağız.Bundan sonra sahada incelemelerde bulunacağız.Aksayan yönler varsa bunların önlemlerini hep birlikte olacağız.” Dedi.

Bakan Yardımcısı İnce,Valiliğe geçerek burada şeref defterini imzaladı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valiliğin ardından itfaiye ve mezbahane  binaları inşaatı yol çalışmalını yerinde inceledikten sonra Baykan ve Kurtalan ilçelerine geçerek burada yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.