Bu haber kez okundu.

Ibsa Para Judo Dünya Şampiyonası’nda Abdurrahim Özalp’tan Gümüş Madalya
banner229

7-10 Kasım tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de düzenlenen IBSA Para Judo Dünya Şampiyonası'nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Abdurrahim Özalp J1 60 kiloda gümüş madalya kazandı.

Yurda dönen Milli Paralimpik sporcusu Abdurrahim Özalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı ziyaret etti. İl Müdürü Kısacık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Paralimpik sporcusu Abdurrahim Özalp ziyaretinde İl Müdürü Hayati Kısacık’a her zaman yanında olduğu ve kendisinden desteklerini hiç esirgemediği için teşekkürlerini iletti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık da sporcumuzu ödüllendirdi.

İl Müdürü Kısacık, yaptığı açıklamada şunlara değindi: “Öncelikle Azerbaycan’ nın Bakü şehrinde düzenlenen IBSA Para Judo Dünya Şampiyonası'nda Dünya 2. si olarak gümüş madalya kazanan sporcumuz Abdurrahim Özalp’i gönülden kutluyor, başarılarının yükselerek devam etmesini diliyorum.

Spora ve sporcuya verdiğimiz destek ve ilgi meyvelerini vermeye başlıyor. Hem ülkemizi hem de kadim şehrimiz Siirt’i ulusal ve uluslararası şampiyonalarda temsil eden sporcularımız dereceler alarak şampiyonalarda şanlı Türk bayrağımızı göndere çekip milli duygularımızı kabartıyor. Her spor dalı ve sporcumuz bizim için çok değerlidir. Bu değeri sporcularımıza hissettiriyoruz bu da sporcularımıza büyük moral oluyor ve onlarda pozitif etki sağlıyor.

Bizler İl Müdürlüğü olarak sporcu, antrenör ve spor dalı il temsilcilerimiz ile sık sık bir araya gelip daha neler yapabilirizi konuşuyoruz. İnanıyorum ki Siirt’imiz yakın zamanda sporla anılan bir şehir olacaktır.” dedi.

Ziyarette Paralimpik sporcumuz Abdurrahim Özalp’in yanında antrenörü Selami Ünal, Spor Hizmet Müdürü M. Tufan Olğaç, Şube Müdürü Levent Obuz da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.