Bu haber kez okundu.

Hıfzullah Canpolat, AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı
banner229

Siirt Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Hıfzullah Canpolat 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Siirt Milletvekili aday adaylığını başvurusunda bulundu.

Bugün saat 14,00'da adaylık başvurusunda bulunan Canpolat, dosyasını AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç 'a teslim etti.

Canpolat yaptığı açıklamada,"Sizlerin teveccühü, Rabbimin takdiri ile 2023 seçimi bu kutlu yürüyüşün ve iradenin dinamizmini artırarak, bu asrı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve Cumhur İttifakı'nın iktidarı ile ‘’Türkiye Yüzyılı’’ haline getirecektir. Ülkemiz için son derece önemli olan bu süreçte biz Siirtliler olarak şahlanış mücadelesinin mimarı ve aktörü olarak hep birlikte tarih sahnesinde güçlü bir şekilde yer alacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu büyük davanın bir neferi olarak devletimize ve güzel şehrimiz Siirt'imize hizmet etmek niyeti ile 20 yıldır milletimizin hizmetkarı olan AK Parti’mizden milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım. 

Halis niyetle, samimiyetle Siirtli hemşerilerimize hizmet etme arzusu ile çıktığım bu yeni süreçte,tüm hemşerilerimizin desteğine ve duasına talibim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.