Bu haber kez okundu.

HES KODU DENETİMLERİNDE, VİRÜS RİSKİ OLAN 28 KİŞİYE YASAL İŞLEM YAPILDI
banner229

Siirt’te pozitif veya temaslısı olup karantina kurallarını ihlal eden toplam 28 şahıs İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak, gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

Siirt il genelinde şehrimizin muhtelif yerlerinde, son bir haftada İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı güven timlerimiz tarafından yapılan kararlı ve şok denetimlerde, (28) şahsın yapılan HES kodu sorgulamalarında riskli oldukları tespit edilmiş olup, karantina kurallarını ihlal eden söz konusu şahıslara idari yaptırım cezası uygulanarak, 112 ve filyasyon ekiplerine teslim edilmiştir.

Karantina kurallarını ihlal edip, toplum sağlığına tehdit oluşturan şahıslara asla taviz verilmeyecektir. İlimizi çok riskli iller kategorinden çıkartmak için denetimlerimiz artarak yoğun bir şekilde de kararlılıkla devam edecektir.

Tüm vatandaşlarımızı bir kez daha aşı olmaya, Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaya davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.