Bu haber kez okundu.

HALUK ULUSOY SPOR TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.
Siirt  sporuna emeği geçen ve eski Diyarbakır Spor Kulübü, Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren ile beraber tesisi gezen eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy tesiste yapılan hizmetleri görünce memnuniyetini gizlemeyerek yapılan tesisin 1 ve 2. Lig takımlarında olmadığını belirterek bu anlamda başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. 
Tesiste yapılan ve yapılacak olan hizmetleri gelen heyete bildiren Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, tesiste yapılan çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini, yakın bir tarihte tamamen faal hale geleceğini açıkladı.
TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy ve Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren’e teşekkür eden Başkan Hıfzullah Canpolat; “Yapılan ziyaretlerden ötürü heyetimize teşekkür ederim. Amacımız Türk sporuna ve Siirt futboluna katkı sunmaktır.

Bu kapsamda tesisimiz gün geçtikçe gelişmektedir ve yakın bir zamanda tamamen bitecektir” dedi. 
Heyetin tesiste yaptığı incelemelere İş İnsanları ve Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü yöneticileri Nedim Tekin ve Fatih Kara eşlik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirt 3 yıl önce

Maskeler nerde ???