Bu haber kez okundu.

Güneş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Güneş’ten Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Güneş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Güneş ve beraberindeki heyet, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan V. Fuat Özgür Çalapkulu’nu ziyaret ettiler. 

Ziyarette, ilimiz ve bölge ekonomisi ile projeler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt’in sanayisi, üretim potansiyeli, yatırım olanakları ile ilgili Güneş’e bilgi verdi. Çalapkulu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. 

Siirt Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleşen ziyarette Güneş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Güneş ise Siirt TSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ve Yönetim Kurulu üyelerine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.