Bu haber kez okundu.

Gündüz Sürücü Kursu Araç Filosuna 3 Araç Kattı
banner229

Siirt’te faaliyet gösteren sürücü kursları kalitede ve hizmette adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Sürücü adaylarına daha iyi hizmet verebilmek için yarışan sürücü kursları sürekli olarak araç filolarına yeni araçlar katıyorlar.

İlimizin önde gelen sürücü kurslarından Gündüz Sürücü Kursu araç filosuna 3 Adet sıfır Clio otomobil araç kattı. 3yeni araç alarak filosunu genişleten Özel Gündüz Sürücü Kursu, yeni araçlar için kurban kesti.

1993 Yılından beri kaliteli eğitim ve trafikte bilinçli sürücüler yetiştirmek ilkesiyle yola çıkmış, Çağdaş eğitim anlayışı, yenilikçi vizyonu  ve  kurumsal alt yapısı  ile  Gündüz Sürücü kursu pek çok  vatandaşın ehliyet  hayaline  kavuşmasına  katkıda bulunmak için araç filosuna 3 araç kattı.

Gündüz Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Gündüz kurumumuz araç filomuza 3 adet Sıfır Clio Otomobil dahil edilmiş olup zengin araç filosu, uzman eğitim kadrosu ile yeni nesil  sürücü eğitimi alanında kendini geliştirmeye devam edeceğini söyledi.

Bölge halkına hizmet için çalıştıklarını ifade eden Gündüz Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Gündüz, filoya eklenen 3 yeni araç ile kursiyerlere daha iyi hizmet verileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.