Bu haber kez okundu.

Futbol Camiası, Hasan Özer'in Oğlu Furkan Özer'in Düğününde Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Köy Hizmetler YSE Spor, Gaziantep Spor ve Trabzon Sporun unutulmaz golcülerinden birisi olan ve şimdi teknik direktörlük görevini yürüten hemşehrimiz Hasan Özer, oğlu Furkan Özer’i evlendirdi.

İstanbul'da yapılan görkemli düğünle teknik direktör Hasan Özer'in oğlu Furkan Özer hayatını Beyzanur ile birleştirirken bu görkemli düğüne önemli isimlerden katıldı.

Hasan Özer'i eski takım arkadaşlarının yanı sıra birlikte görev yaptığı Teknik Direktör Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Metin Akçevre, Mehmet Gönülaçar, Başakşehirli Deniz Türüç, Hurriyet Gazetesinden İsmail Er, Galatasaraylı eski futbolcu Capone,İş İnsanları Kamuran Kayra,İsmet Eryeşil,Abdulkadir Şeker ve Gaziantepspor'da Hasan Özer döneminde forma giyen Cenk Tosun ile birlikte baba Şenol Tosun ve anne Selma Tosun'da yalnız bırakmazken birçok ünlü isimler yer aldı.

Siirtli Hemşehrimiz Oktay Oktay'ın sahne aldığı düğünde davetlilerle oldukça güzel bir gece geçirirken amca Mustafa Özer'de yeğeninin mutlu gününü paylaştı.

Medya Siirt ailesi olarak genç çifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.