Bu haber kez okundu.

Fevzi Sevgili Babası Nizamettin Sevgili Adına Vakıf Kuruyor
banner229

İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili sosyal medya hesabından yayınladığı bayram videosu İle babası Nizamettin Sevgili adına Vakıf kuracağının müjdesini verdi. 
Fevzi Sevgili yayınladığı videoda öncelikle Siirt Merkez, ilçe ve beldelerde yaşayan tüm Siirtlilerin bayramlarını kutlayarak konuşmasına başladı. 

Fevzi Sevgili Covid-19 hastalığından dolayı vefat edenlere başsağlığı dilerken,hasta olanlara acil şifalar dileyerek, Covid-19’tan kurtulmanın yolu aşı olmaktan geçtiğini ifade eden Sevgili, sosyal mesafe,maske ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu. 

Babasından ve büyüklerinden gördüğü şekilde yaşamaya çalıştığını belirten Fevzi Sevgili içimde uzun yıllardır uhde olan bir çalışma olduğunu babamın adına bir vakıf kurup o vakıf üzerinden Siirtli Hemşehrilerime hizmet etmek. Nizamettin Sevgili adına kuracağımız o vakfın çalışmalarının sonuna geldiklerini ve çok yakım zamanda Nizamettin Sevgili Vakfını kuracaklarını söyledi.

Merkezi Ankara’da olacak vakfın birinci şubesi Kurtalan ve Siirt olmak üzere iki şubeli bir vakıf olarak öyle planladıklarını belirtti.

Nizamettin Sevgili Vakfının temel amacı ismine layık olacak şekilde gençlerimize,çocuklarımıza üniversitede okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak onların ihtiyaçlarını temin etmek yönünde olacak.

Bütün sosyal projelere destekte bulunacaklarını ve Allah nasip ederse bu eğitim öğretim yılında çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Fevzi Sevgili yayınlamış olduğu videonun son bölümünde; biz babadan böyle gördüklerini ve bunları herhangi bir siyasi amaçla söylemiş değilim ben halkımı seviyorum Siirt’i seviyorum, Kurtalan’ı seviyorum ben zokeytliyim Zokayti seviyorum Tüm ilçeleri ile beldeleri ile birlikte Siirt’i seviyorum Siirt’in hizmetkarı olmaya devam edeceğim.Dualarınızı esirgemeyin bizlere inanın,  güvenin ve bu uğurda dualarınızı esirgemeyin İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.