Bu haber kez okundu.

FETÖ/PDY Terör Örgütü Suçundan Firari Olarak Aranan  Karı/Koca Tutuklandı
banner229

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, 'FETÖ/PDY üyeliği' suçlamasıyla 3 ilden haklarında arama kararı olan H.İ.İ. ve eşi H.İ. yakalandı. 

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen koordineli çalışmalar neticesinde; Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari olarak  aranan karı-koca Kahramanmaraş’ta saklandıkları gaybubet evinde yakalandı.

Geçmiş yıllarda Siirt ilinde FETÖ/PDY terör örgütü "Emniyet Mahrem Yapılanması" içerisinde üst düzey faaliyet gösteren ve "Silahlı Terör Örgütü Kurma- Yönetme"/"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçlarından yaklaşık 3 yıldır firari olarak aranan (H.İ.İ) ve (H.İ.) isimli karı-koca şahıslar, Kahramanmaraş ilinde saklandıkları "Gaybubet Evinde" yakalanmış olup, ilimizde yapılan adli işlemlerin neticesinde tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.