Bu haber kez okundu.

Evinde Uyuşturucu Ele Geçirilen Kadın Tutuklandı
banner229

Siirt’te dün narkotik polisinin evine yaptığı baskında metanfetamin ve eroin maddesi ele geçirilen genç kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Siirt'te uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kadın şahsa yönelik düzenlenen operasyonda 5 fişek metamfetamin maddesi ve 1 fişek eroin maddesi ele geçirildi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü görevlilerince kent merkezi Ülkü Mahallesi 703. Sokak'ta D.A. isimli kadına ait yapılan ev aramasında 5 fişek metamfetamin maddesi ve 1 fişek eroin maddesi ele geçirildi. Şahıs ekiplerce gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan gözaltına alınan D.A adlı kadın bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevi’ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.