Bu haber kez okundu.

Erzurum İl Müftüsü Can, Siirt İl Müftüsü Kapıcıoğlu’nu Uğurlamaya Geldi
banner229

Erzurum il Müftüsü Dr. Rüstem Can, başka bir göreve atanmak üzere Cuma günü Siirt’ten ayrılacak olan  İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nu uğurlamak üzere Siirt’e geldi.

Siirt İl Müftülüğü makamında, Müftü Kapıcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüşen Müftü Can, Kapıcıoğlu’na iyi  temennilerde bulundu.

Müftü kapıcıoğlu, Kendilerini uğurlamak üzere Siirt’e gelen Erzurum il Müftüsü Dr. Rüstem Can’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. 

Müftü kapıcıoğlu, Erzurum il Müftüsü Dr. Rüstem Can’a ziyarette tablo hediye etti.

Müftü Kapıcıoğlu Siirt’e Veda Ediyor

2020 yılından beri Siirt il Müftüsü olarak görev yapan Vehap Kapıcıoğlu, başka bir göreve atanması nedeniyle Siirt’en ayrılıyor.

3 yıldan uzun süredir Siirt’e görev yapan Müftü Kapıcıoğlu , Kamu kurum ve kuruluşlara, vatandaşlara yapacağı veda ziyaretinin ardından Perşembe günü  Din görevlileri ile de yapacağı veda toplantısının ardından, 28 Temmuz Cuma günü Siirt’en ayrılacak.

Nilüfer ilçe Müftüsü iken, Siirt İl Müftüsü olarak atanan Müftü Şakir Pinal’ın Siirt’e gelerek görevi devralacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.