Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’nin Yeni Yıl Mesajı
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Çiftçi, mesajında, 2021 yılının tüm insanlığa ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Pandemi gölgesinde ve kurallar çerçevesinde Eruh'a hizmetlerini sürdürdüklerini, 2021 yılında da hizmetlerinin tüm hızıyla devam edeceğini belirten Çiftçi, şunları kaydetti: "2020 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2021'de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Allah yeni yılda ilçemizi daha yaşanabilir bir yer yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. Eruh İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2021 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Eruhlu hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.