Bu haber kez okundu.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi Mazbatasını Aldı
banner229

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’den yeniden Eruh Belediye Başkanlığına seçilen Cevher Çiftçi mazbatasını aldı. 

Eruh Belediye Başkanımız Cevher Çiftçi,İl Genel Meclis Üyesi Recep Teğin ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Yüksek Seçim Kurulu Başkanı  Hakime Nur Ahmetoğlu’ndan mazbatalarını aldı. 

Mazbatasını alan Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Eruh İlçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Eruh Halkına Teşekkür Etti

  AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, yaptığı açıklamada,“Eruhlu Hemşehrilerimizin seçim sürecine büyük bir heyecan ve katılım gösterdiğine dikkat çeken Medyasiirt Başkan Çiftçi, “ilçemize 2019 yılından beri kazandırdığımız 51 projeden sonra Hemşehrilerimizin desteğiyle daha güzel ve yeni projeler kazandırmak  için çalışmalarımızı sürdürüp, İlçemiz olan Eruh’u daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, seçim sürecindeki bu birlik ve dayanışmanın, Eruh’un her kesimine hizmet etme iradesini güçlendirdiğini belirterek, “Her kesimin sesi olmaya devam edeceğiz. Eruh için en iyisini hedefleyerek, birlikte el ele, güçlü yarınlar inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.