Bu haber kez okundu.

Enerji Verimliliği Haftası’nda Siirt'te 700 Öğrenciye Ulaşıldı
banner229

Her Yıl Ocak Ayının 2’nci haftası kutlanan Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle bu yıl Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü ekipleri köy okullarını ziyaret ederek toplam 700 öğrenciye video ve görseller eşliğinde enerji verimliliğini anlattı.

Müşteri Memnuniyet Merkezi tarafından organize edilen etkinlikle ilçelerdeki birçok köy okulunu ziyaret eden elektrik mühendisleri, öğrencilere “Enerji Verimliliği Nedir”, “Neden Enerji Verimliliği”, “Türkiye’de Enerji Üretimi”, “Yenilenebilir Enerji Kaynakları”, “Kaçak Elektriğin Zararları”, “Elektrik İsrafı” ve “Evlerde Enerji Tasarrufu” gibi konularda bilgi aktardı.

Dicle Elektrik mühendisleri, anlatılanları büyük bir dikkatle dinleyen öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Etkinlik sırasında öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edildi.

Yapılan etkinlikle ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Siirt İl Müdürü Furkan Zincirkıran, “Bu yıl Enerji Verimliliği Haftasında farklı bir etkinlik yaparak köy okullarında okuyan öğrencilerle bir araya gelerek enerji tasarrufu ve enerjinin nasıl daha verimli kullanılabileceğini anlattık. Toplamda 700 öğrenciye ulaştık ve oldukça verimli bir etkinlik oldu’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.