Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğü Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik timleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Çarşı ve mahalle bekçileri durumundan şüphelendikleri bir şahısta uyuşturucu madde ele geçirdiler. Ayrıca; Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli bir şahsın pantolonunun fermuar kısmına gizlenmiş halde metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda “16.08.2021 tarihinde Ülkü Camii civarında, Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin devriyesi esnasında durumundan şüphelendikleri B.S isimli şahsın yapılan üst aramasında daralı ağırlığı yaklaşık 0.90 gram gelen Metamfetamin ve payp ele geçirilmiştir.” Denildi.

Ayrıca; Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli bir şahsım pantolonunun fermuar kısmına gizlenmiş halde metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmada; ilimiz Yeni Mahalle Hamiefendi Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulmaya çalışılan M.Y. isimli şahıs, yaşanan kovalamaca sonunda yakalanmış, yapılan üst aramasında pantolonun fermuar kısmına zulalanmış, satışa hazır halde 6 fişek halinde toplam 7 gr metamfetamin maddesi ve 750₺ para ele geçirilmiştir.” Denildi.

SİİRT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.