Bu haber kez okundu.

Ekrem Olğaç Protez İhtiyacı Olan Siirtli Türkiye Şampiyonu Özel Bireye Destek Oldu 
banner229

Siirtspor'un tüm borcunu kapatan, altyapıya malzeme desteği veren AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, yüzme sporunda Türkiye Şampiyonu olan Şan Erten'in, akranları gibi hayatını idame ettirebilmesi için protez yardımı için söz verdi. 

Siirtli Türkiye Şampiyonu Şan Erten'in akranları gibi yürüyebilmesi için sosyal medyadan protez yardımı kampanyası başlatıldı. Bunun üzerine AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Şan Erten ve birçok sporcuyla bir araya geldi.

Türkiye Şampiyonu Şan Erten'in yaşıtları gibi rahatça yürüyebilmesi için  yardımında bulunan Ekrem Olğaç, Erten'in protez sahibi olması için büyük destekte bulundu.

Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Yüzme sporunda Siirtli Türkiye Şampiyonu özel birey Şan Erten kardeşimizin akranları gibi hayatını rahatça sürdürebilmesi ve ona destek olmak için Şan kardeşimiz ve kıymetli sporcularımızla bir araya geldik. Başarılı sporcumuz Şan kardeşimizin yanındayız ve tüm Siirtli sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz." Dedi.

Olğaç, daha önce Siirt İl Özel İdarespor'un tüm borçlarını kapatmış, altyapıya malzeme desteğinde bulunmuş, diğer branşlara da yardımda bulunmuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.