Bu haber kez okundu.

“Ebu Talha” Cafe & Restaurant Hizmete Girdi
banner229

Genç ve yenilikçi girişimci hemşehrimiz Hakan Avcı tarafından açılan Ebu Talha Cafe & Restaurant , şehrin mütevazi yerinde nezih bir mekanla Siirtlilerin hizmetinde.

Eski valilik binası yanındaki Elit Kafe Park yerinde, maharetli aşçı, tecrübeli personelle, eski ve yeni kültürü birleştiren bir konseptle ve "Ebu Talha" çeşit kahve markasıyla müşterilerin karşısına çıktı.

Ebu Talha Cafe ve Restaurant işletme sahibi Hakan Avcı, yeni işyerinin açılışından dolayı Siirt’te görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yeni bir konseptle Ebu Talha Cafe ve Restaurant ı faaliyete geçirdiklerini söyledi.

Siirt’e gelen yerli ve yabancı misafirlerin artık kalite aradıkları bu sebeple kaliteyi arttırdıklarını belirten Hakan Avcı, Ebu Talha Cafe ve Restaurant'ta gelecek misafirleri maharetli aşçı, tecrübeli personellerimizle, eski ve yeni kültürü birleştiren bir konseptle ağırlayacaklarını söyledi.

Hakan Avcı, "Deneyimli güler yüzlü personelimiz ile hoş ve eğlenceli vakit geçirebilecek bir Cafe'de olması gereken her şeyle hizmet sloganıyla yola çıktık. Amacımız; Cafe'mize gelen misafirlerimizin hijyenik ve ferah bir ortamda güzel bir vakit geçirmelerini sağlayarak onların mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır.

Ayrıca Açık bahçemizde ile tüm nargile çeşitlerimiz mevcut olmakla beraber ayrıca Cafe'mizde soğuk-sıcak zengin içecek çeşitlerimiz yer almaktadır.

Özel günlerde doğum günü, nişan, kına, parti gibi organizasyonlarına da uygun olarak tasarlanan Cafe'mizde ayrıca grup olarak gelen misafirlere grup indirimleri de uyguladıklarını söyleyen Avcı,Ebu Talha Cafemize tüm vatandaşlarımızı kalitemizi görmesi için davet ediyorum dedi.

Avcı, konuk ettiği basın mensuplarına mekanı gezdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.