Bu haber kez okundu.

Dr. Özgür Aydın,İsrail’e Açıktan Destek Veren İlaç Şirketlerini Boykot Ediyoruz
banner229

Dr.Özgür Aydın, “Hekimlerden Sessiz Yürüyüş İnsiyatifi” olarak bundan sonra İsrail’e açıktan destek veren ve muadili olan ilaç şirketlerini boykot edip aynı zamanda yerli ilaç şirketlerindeki ilaçları reçete etmeye özen göstereceğiz dedi.

Vatandaşlarımız da eczanelere gittiklerinde doktorları hangi ilacı yazmış olursa olsun; https://yerlirecete.com/ internet sitesinden kendilerine yazılan ilacın ismini yazıp, alternatif ilaçlarını öğrenip eczacılarından yerli alternatif muadil ilaçlarını talep edebilirler.

Bu yürüyüş kervanının bir ferdi olarak buradan Sayın Sağlık Bakanımıza ve Sağlık Bakanlığı bürokratlarına çok açık bir çağrıda bulunuyorum. Biz hastanelerimizde muadilleri olan ve İsrail'e destek veren ilaç ve tıbbi malzeme firmalarının ürünlerini istemiyoruz. Hastanelerimizde İsrail'e destek veren hiçbir gıda ürününün satışını kabul etmiyoruz. Gereğini bir an önce yapmanızı bekliyoruz.

Saygılarımla.

(Dr. Özgür AYDIN / SİİRT)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.