Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığına Av. Umut Dayanan Atandı
banner229

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetimi, partinin Siirt il Başkanlığı'na Av. Umut Dayanan’ın getirilmesine karar verildi.

DEVA Partisi Siirt Kurucu İl Başkanlığın atanan Av. Umut Dayanan, mazbatasını Partinin genel başkanı Ali Babacan'ın elinden aldı.

AK Parti'den ayrılarak yeni siyasi oluşuma giden ve DEVA Partisi adıyla yoluna devam eden Ali Babacan,Siirt İl Başkanlığı için Av. Umut Dayanan’ı seçerek mazbatasını teslim etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) partisi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda , ''DEVA Partisi Siirt Kurucu İl Başkanı Avukat Umut Dayanan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.'' denilerek Siirt kurucu il başkanı duyuruldu.

AV.UMUT DAYANAN ÖZGEÇMİŞ

DEVA Partisi Siirt Kurucu İl Başkanı Umut Dayanan,1986 yılında Siirt’te doğdu.

İlk ve ortaöğrenimini Siirt’te tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Şu an Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Alanı’nda yüksek lisans eğitimine devam etmekte.

2010-2014 yılları arasında Ankara Barosu, 2014 yılından bu yana Siirt Barosu’nda Serbest Avukat olarak çalışmakta ve aynı zamanda Siirt Barosu Genel Sekreterliği yapmaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Siirt İl Hakem Kurulu’nda Başkan Vekilliği görevi ve Kurtalan ile Eruh Belediye Başkanlıklarında Avukatlık görevlerini yerine getirmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alamettin gülmez 4 yıl önce

Öcelikle YÜCE RABBİM HAYIRLARA VESİLE ETSİN İNŞALLAH üstün hizmet başarılar diliyorum Temennimiz inşAllah öncelikle Ülkemiz ve MILETIMIZIN YARARINA fayda sağlamak hedefimizdir ALLAH ın izniyle

Avatar
Hikmet avcı 3 yıl önce

Ülkemize vemilletimize hayir lere vesile olmasını Allahtan temenimizdir

Avatar
Vahdettin Epözhan 3 yıl önce

Merhaba ben aslen Siirt yim sizinle çalışmak istiyorum gğnüllü olarak