Bu haber kez okundu.

Defterdanlık Heyetinden Vergi Rekortmenlerine ve Şehit Babasına Ziyaret
banner229

35. vergi haftası etkinlikleri kapsamında defterdarlık heyetinin mükellef ziyaretleri devam ediyor.

İlimiz genelinde 2022 yılı kurumlar ve gelir vergisinde vergi rekortmenleri listesinde yer alan Siirt vergi dairesi müdürlüğü mükelleflerine defterdar Mustafa Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyet mükellefleri ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim ettiler

Defterdar Şimşek ziyarette yaptığı açıklamada “Vergi kalkınmanın temelidir. Kamu harcamaları öncelikle vergi gelirleriyle finanse edilir.

Ülkemizin kalkınması adına ödenecek her kuruş vergi ülkemizin aydınlık geleceği için yapılmış bir yatırımdır.

Ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak en  fazla vergi beyanında bulunan mükellefler arasında yer alan  Kurumlar vergisi mükellefimizi tebrik ediyor, işlerinde bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.” Dedi.

Defterdanlık Heyetinden Şehit Babasına Ziyaret

Vatandaşlarda vergi bilincini yerleştirmek ve vergiyi tabana yaymak amacıyla kutlanan vergi haftası etkinlikleri devam ediyor. 
Bu yıl 35 . cisi kutlanmakta olan hafta nedeniyle Defterdarlık tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.
Etkinlikler kapsamında Defterdar Mustafa Yılmaz Şimşek başkanlığında bir heyet Kuzey Irakta şehit düşen er Süleyman Sungur’ un babası Salih Sunguru ziyaret etti.

BINBAY FİRMASINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Hafta kutlamaları çerçevesinde Defterdar Mustafa Yılmaz Şimşek başkanlığındaki bir heyet  kurumlar vergisi mükelleflerini ziyaret ederek, birer teşekkür belgesi verdi. 

Heyet bu ziyaretleri kapsamında Binbay firmasını ziyaret ettiler.

Defterdar Şimşek ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada verginin önemine değinerek “ Vergi kalkınmanın temelidir. Kamu harcamaları öncelikle vergi gelirleriyle finanse edilir.
Ülkemizin kalkınması adına ödenecek her kuruş vergi ülkemizin aydınlık geleceği için yapılmış bir yatırımdır.

Ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak en fazla vergi beyanında bulunan mükellefler arasında yer alan Kurumlar vergisi mükellefimizi tebrik ediyor, işlerinde bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.