Bu haber kez okundu.

Cuma Namazı Öncesi Hacı Abdülhakim Sancak Camisi Dezenfekte Edildi
banner229

İlimizde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Hacı Abdülhakim Sancak camisi dezenfekte edildi. Belediye ekipleri, Hacı Abdülhakim Sancak camisini cuma namazı öncesi dezenfekte etti.

Cuma Namazı nedeniyle camilerde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alan Siirt Belediyesi, dezenfekte çalışmalarını camilerde yoğunlaştırarak, Cuma Namazı öncesinde tüm camilerde özel olarak hazırlanan dezenfektan ilaçlarla dezenfekte çalışması yaptı. Bu kapsamda Cuma Namazı öncesi Hacı Abdülhakim Sancak camisini dezenfektan ilaçlarla dezenfekte edildi.

Çarşı Cami İmamı Nevzat Erdabakoğlu, Amacımız vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla camimizde ibaretlerini yapmasını sağlamak. Bu anlamda bugün de camimize yoğunluk olacağını düşünerek ilaçlama yaptık.

Camimizin iç mekânları, avluları, şadırvanları ve tuvaletleri de dâhil olmak üzere her noktasını arındırıyoruz. Biz din görevlileri olarak olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Ben inanıyorum ki aldığımız bu tedbirler ve vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması neticesinde özlediğimiz günlere kavuşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.