Bu haber kez okundu.

Çiftçilerimizin ve Üreticilerimizin Dikkatine  “Sokağa Çıkma Yasağı’’ Döneminde Tarımsal Faaliyetler
banner229

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge ile 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayarak 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

İlimizde tarımsal faaliyetlerde bulunan üreticilerimiz aşağıda yazılı belgeleri kolluk kuvvetlerimize ibraz etmek ve kurallara uymak koşulu ile tarımsal faaliyetlerine kısıtlama olmaksızın devam edebileceklerdir.

1-) ÇKS(Çiftçi Kayıt Belgesi) Belgesi, AKS(Arıcılık Belgesi), Hayvancılık İşletme Kayıt Belgesi, Çiftçilik Belgesi (Ziraat Odası), Arazi veya İşletmeye ait Tapu Kaydı.

2-) Bağına, Arazisine, Bahçesine, Hayvan İşletmesine İşçi Götürecekler, İşçiler ile Birlikte Olmaları ve Belgeleri Kolluk Kuvvetlerine İbraz etmek koşulu ile Arazilerine Gidebilirler.

3) İzinler Sadece Tarımsal Faaliyet İçin Verilecek Olup, Belgesi Olsa Bile Münferit veya Ailece Zaman Geçirmek, Dinlenmek veya Piknik Yapmak Amacıyla İzin Verilmeyecektir. 29/04/2021

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.