Bu haber kez okundu.

Canpolat ve Bayram'dan Medya Siirt Büromuza Ziyaret
banner229

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ve İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram Medya Siirt büromuzu ziyaret ettiler.

30 Ağustos Zafer Bayramı programının ardından Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu ile bir süre sohbet eden Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat ve İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram Siirt’in genel durumu hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Canpolat, Siirt Özel İdare Sporun yapılan transferlerini değerlendirerek, yaptıkları transferlerle ligde ses getireceklerini söyledi. 4 Eylül pazar günü oynayacakları Çankaya Spor maçından en az 1 puan beklediklerini belirten Canpolat, bu yıl ligde korkulu rüya görmeyeceklerini ve hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirtti.

Başkan Canpolat, Şu ana kadar yapılan transferlerin yaş ortalamasına baktığımızda; 7 Futbolcunun 30 yaş üstü, 2 futbolcunun 25 - 30 yaş arası ve 16 futbolcununda 18-24 yaş arasında olduğunu söyledi.

Canpolat, İl Özel İdare olarak ilçe ve Köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla hasbihal edip köyün ihtiyaçlarıyla ilgili istişarelerde bulunduklarını, ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde müşahade ettiklerini ifade etti.

Canpolat, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve bununda ilçelerimize ve köylerimize hizmet olarak yansıdığını söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram da, İl Genel Meclisi olarak yapmış olduğu çalışmaları anlatarak "Köylerde alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaptıklarını, Millete kaliteli hizmet götürmek amacıyla var gücümüz ile çalıştıklarını söyledi.

İlçelerimize önemli grup köy yollarını yapmaya başladıklarını ve her ilçemizin yavaş yavaş bu önemli grup yollarını zamanla sıcak asfaltlayarak tamamlamış olacaklarını belirtti".

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğimiz İl Genel Meclisi Başkanımız Cangir Bayram ve Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, hafta sonu bizleri 3.Ligde temsil eden Siirt İl Özel İdare Spora başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.