Bu haber kez okundu.

Canpolat, Bakan Soylu’nun  Toplantısına Katıldı
banner229

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Eğitim Semineri toplantısına  katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İl Özel İdare Genel sekreterleriyle bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik Eğitimi Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada, hizmet içi eğitimlerin mesleki bilgi ve birikimi paylaşmak, merkez yönetimle uyumu sağlamak açısından önemli olduğunu belirterek, bu sayede hizmet kalitesinin ve vatandaş memnuniyetinin de arttığını dile getirdi.

Eğitimlerin bir diğer faydasının ise katılanların birbiriyle tanışması, güzel dostluklar kurması ve anılar bırakması olduğunu ifade eden Soylu, "Bizim işlerimiz, insana hizmet işidir. Eğer bizler insani motivasyonlara sahip olmazsak, az önce ifade ettiğim kardan kapanmış bir okul yolunu açmak için, yeterli gayreti gösteremeyiz. Garip gurebayı dert edinemeyiz." diye konuştu.

3 gün sürecek eğitimde,görevdeki 51 il özel idaresi genel sekreterine yönelik sahada son dönemlerde ortaya çıkan aksaklık ve ihtiyaçları daha yakından anlayabilmek ve müdahale imkanları geliştirebilmek amacıyla düzenlenen eğitimde, kurumsal kapasite, personel yapısı, bütçe yönetimi ve genel işleyiş gibi alanlarda aralarında kayda değer farklılıkları ortadan kaldırabilmek, etkin ve verimli bir yönetim anlayışını koordinasyon içerisinde sağlayabilmek hedefleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.