Bu haber kez okundu.

Bölücü Terör Örgütüne Ait El Telsizleri ve Patlama Düzenekleri Ele Geçirildi
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Siirt İli, Pervari İlçesi, Doğan köyü kırsal bölgede icra edilen “Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet BABAT 2023-01 Operasyonu” kapsamında yapılan arazi taramasında bölücü terör örgütüne ait telsiz ve patlama düzenekleri ele geçirildi.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde; Siirt İli, Pervari İlçesi, Doğan köyü kırsal bölgede 26.05.2023 tarihinde icra edilen “Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet BABAT 2023-01 Operasyonu” kapsamında yapılan arazi taraması faaliyeti sonucu; 

•    (18) Adet Muhtelif Marka ve Model El Telsizi,
•    (2)   Adet Uzaktan Komutalı Patlatma Düzeneği Tertibatı, 
•    (1) Adet Kalaşnikof Piyade Tüfeği teçhizatı ile çok sayıda dijital materyal ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen delil niteliği taşıyan malzemeler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile muhafaza altına alınmış, tespit edilen sığınak imha edilmiştir.

Terörle Mücadelemiz azim, kararlılık ve inançla devam etmektedir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.