Bu haber kez okundu.

Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu Başkanlığında, Botan Vadisi Milli Parkı Alanının Geleceği Masaya Yatırıldı
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Botan Vadisi Milli Parkı alanında biyolojik çeşitlilik ve kaynak değerlerinin uzun dönemde korunması amaçlı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediye toplantı salonunda Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürü Mustafa Şentürk, belediye başkan yardımcıları, Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Nevzat Amcalar katıldı.

Toplantıda, Botan Vadisi Milli Parkı alanında her türlü hizmet ve faaliyetler ile Koruma, Yönetim, İşletme, Tanıtım, Sportif, Eğlenme ve Dinlenme Hizmetleri ve Biyolojik Çeşitliliğinin, Kaynak Değerlerinin Uzun Dönemde Korunması Amaçlı Uzun Devreli Gelişim Planı kapsamında çalışmalar görüşüldü ve neler yapılması gerektiği konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.