Bu haber kez okundu.

BBP Siirt İl Teşkilatı, Yeni Yönetimini Oluşturdu
banner229

Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Siirt İl Başkanlığına atanan işadamı hemşerimiz Bahaddin Mergen, partisinin Siirt il yönetimini oluşturdu.

Başkan Bahaddin MERGEN, Başkan Yardımcıları ise İsa Erdoğan, Necdet Erko, Mehmet Akif Erden ve Murat Erdemci olurken, partinin üyeliklerine ise Mithat Cander, Yusuf Salih ARITÜRK, Mehmet Can Diriarın, İbrahim Ece, Cengiz Erdoğan, İsmail Yelboğa, Mehmet Fikret Özevin, Önder Tayboğa, Bahaddin Göztok, Şakir Orun, Mehmet Şeker, Tahsin Kaya, Cengiz Geyik, Önder Erdoğan, Mehmet Şakir Erdoğan, Servet Sarı, Turan Sarı, Ali İhsan Avcı, Nusret Alkın, Memet Zakir Erko, Fatih Atun, Cemal Bağra, Mehmet Salih Dündar, Serhat Sarı ve Fahri Yüksek getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.