Bu haber kez okundu.

Baykan/Derince Köyü Şehitleri Dualarla Anıldı
banner229

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Derince köyünde 21 Ekim 1993 tarihinde bebek katili bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan alçak saldırıda şehit olan 14‘ü çocuk, 8’ i kadın toplam 22 masum sivil vatandaşımız, düzenlen törende dualarla anıldı.

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya ve il protokolü, Baykan/ Derince köyünde 21 Ekim 1993 tarihinde bebek katili bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan 14‘ü çocuk, 8’i kadın toplam 22 masum sivil vatandaşımız için düzenlenen anma programına katıldı. 

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, Baykan Kaymakamı Emin Bağlı ve beraberindekiler, şehit mezarlarını ziyaret ederek, şehit yakınlarına başsağlığı ve sabır dilediler.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, 1993 yılında Baykan - Derince köyünde bölücü terör örgütü mensuplarınca hunharca katledilen masum sivil vatandaşların şehit edilişlerinin yıl dönümü dolayısıyla Baykan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programına katıldı.

Mevlit programında, Derince Köyü şehitleri ve tüm aziz şehitlerimiz dualarla anıldı.


 











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.