Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç,  Vefa Sosyal Destek Grubu’ nda Görevli Personele Başarı Belgesi Verdi
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç,  Vefa Sosyal Destek Grubu (VSDG)nda görevli personele başarı belgesi verdi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı açıklamada,"Devletimiz, Çin’in Vuhan kentinde geçen yıl aralık ayında görülmeye başlanan korona virüsüne karşı ilk günlerden itibaren kademeli olarak etkin önlemler aldı. Bu önlemler sonucunda vatandaşlarımızın mağdur Kaymakamlığımız bünyesinde vefa grupları oluşturuldu.

Böylece vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları başta olmak üzere, günlük eczane, market ve maaş talepleri gibi birçok hususta istekleri VSDG grubu personelleri tarafından anında karşılandı.

Vefa Sosyal Destek Grubu ( VSDG )’nun salgın sürecinde gösterdiği üstün gayret ve çabaları aldığımız dönüşlerle ve halkımızın memnuniyetiyle olumlu karşılık buldu.

Korona virüs vakasının yayılmaması için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan Vefa Sosyal Destek Grubumuzun bütün çalışanlarına teşekkür ederim." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.