Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Köy ve Mahalle Muhtarları İle Toplantı Yaptı
banner229

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, başkanlığında Baykan Yatılı Bölge Ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıya tüm köy ve mahalle Muhtarları ve İlgili İlçe İdari Şube Müdürleri katıldı.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, toplantıda; “Covid-19 kapsamında alınması gereken önlemler hakkında bilgiler verildi.

Kaymakamlıkça dağıtımı yapılan maskelerin gerçek sahibi ailelere ulaşması konusunda dikkat edilmesi gerektiğini. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf ( SYDV ) Müdürlüğünden yapılan yardım talepleri, ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edildikten sonra yardımların yapılması konusunda uyarılarda bulundu.

Köylerin ihtiyaçlarının yazılı olarak Kaymakamlığa dilekçe verilmek sureti ile istenilmesi gerektiğini bildirdi. Muhtarlarımıza metruk binaların bildirilmesi ve köylerde yeni bina yapılması durumunda İlçe Özel İdareye bildirilmesi gerektiğini, köy tüzel kişiliği ve hazine arazilerine yapılan tecavüzlerin vakit kaybedilmeden bildirilmesi gerektiğini, Baykan yöresel ürünler pazarı ve KÖYDES yatırımları konusunda bilgiler verildi. 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında yapılacak olan faaliyetler konuşuldu.”

Toplantıda Köy ve Mahalle Muhtarların talep, ihtiyaç ve varsa sorunlarını dinleyen Kaymakam Tunç,sorun ve taleplerin en ivedi şekilde giderilmesi için çalışmaların hassasiyetle takip edileceğini ifade ederek toplantıyı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.