Bu haber kez okundu.

Baykan İlçe Jandarma ve Emniyet Amirliği Ekipleri Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
banner229

Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği personelleri tarafından Baykan merkez ve köylerde ikamet eden tüm Şehit ve Gazi aileleri ziyaret edildi.

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “Asayiş ve huzuru sağlamak için güvenlik güçlerimiz canı pahasına mücadele vermektedir. Dileriz ki, ülkemizde barış, kardeşlik, dostluk ve sevgi eksiksiz ve daim olsun. Fedakârlıkların en büyüğü vatan uğrunda can vererek şehit olmak ve gazi olmaktır.

Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız.

Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” Dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.