Bu haber kez okundu.

BAKAN YARDIMCISI İNCE, SPOR TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE ve beraberindekiler Siirt İl Özel İdare tesislerinde incelemelerde bulundular.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat KIRBIYIK, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Dairesi Başkanı Hasan YİĞİT, Vali/Belediye Başkan Osman Hacıbektaşoğlu'nun ev sahipliğinde Kezerde bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor tesislerinde bir takım incelemelerde bulanarak, yapımı devam eden çalışmalar hakkında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah CANPOLAT’tan bilgi aldılar. 
Türk Futboluna katkı sağlayarak önemli sporcuların yetiştirileceğini belirten İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hufzullah CANPOLAT; “Bakan Yardımcımız Sayın Muhterem İNCE ve beraberindeki heyetin ziyaretinden ötürü büyük bir onur duyduk. Spor Tesislerimizin gelen heyet tarafından beğenilmesi, bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Tesisleşme yolunda çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.