Bu haber kez okundu.

Bağımsız Siirt Belediye Başkan Adayı Edip Eker'den Medya Siirt’e Ziyaret
banner229

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Bağımsız Siirt Belediye Başkan Adayı Edip Eker Medya Siirt’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eker, seçilmesi durumunda Siirt için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Siirt halkından destek istediğini açıklayan Eker; “Projelerimin başından gelen ilk iş alt yapı projesidir. Daha sonra en önemlisi olan projemiz ise işsizlere yönelik olacaktır. Gençlerimize istihdam sağlamak bizim görevimizdir. Bunun için şu an ciddi bir şekilde çalışmaktayız.
Diğer taraftan Belediye’ye gelir kaynağı kazandırmaktır. Bizler taşıma suyu ile değirmen dönmez bu şiar ile belediyenin gelir kapısını arttırmak için ciddi projelerimiz vardır” dedi.

HESKO SUYU PROJESİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Belediyenin gelir kaynağını arttırmak için çalışmalarının olduğunu belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Edip Eker; “Su üretim fabrikası kurarak belediyenin gelirini arttırmayı hedefliyoruz ve burada yaklaşık bin kişiye istihdam sağlamayı düşünüyoruz. Yani Siirt kendi suyunu kendisi üretecek ve adı ise Hesko suyu olacaktır. 

Diğer yandan Siirt’te en önemli geçim kaynaklarından biri olan fıstık üretimine destekte bulunacağız ve çiftçilerimiz sorunlarını gidererek üretimlerini artırmalarını sağlayacağız.
Bu gerek Ülke ekonomisine ve gerekse İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.
İlimizde bulunan fıstık satıcılarını aynı çatı altına toplayarak modern bir fıstık pazarı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Edip Eker; projeleri ile ilgili yakın bir zamanda geniş çaplı bir açıklama yapacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.