Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale’nin Yeni Yıl Mesajı
banner229

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Lale yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında;“2021 yılının başta ülkemize, Beldemize ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diledi.”

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale mesajında şu ifadelere yer verdi “Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek,beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Atabağı Beldemizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesi dileğiyle, tüm Atabağı ve Siirtli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.