Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Belde de Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
banner229

Atabağı Beldemizde yeni yerleşim alanları için; alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşa belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için çalışmalarını sürdüren Atabağı Belediyesi, çalışmalarına yoğunluk kazandırırken beldenin çeşitli yerlerinde alt yapı üst yapı,kanalizasyon, parke,bordur,taşı ve taş duvar çalışmaları hızla devam ediyor.

Atabağı Belediyesi, çalışmalarına modern ve çağdaş görünümü için var gücü ile çalışmalarını sürdüren ekipler, belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için tüm imkânlarını seferber ediyor.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale yeni yerleşim alanları için yapılan alt yapı üst yapı,kanalizasyon, parke,bordur,taşı ve taş duvar yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Seçim döneminde söz verdikleri projeleri tek tek yerine getiren Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, vatandaşların da isteklerini yerine getirerek gönüllerinde taht kurmayı başarıyor.

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Atabağı için beldenin her tarafında yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Lale, vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için hizmetleri sürdürdüklerini aktardı.

Başkan Lale, bu vesile ile verdikleri desteklerden dolayı Valimiz Osman Hacibektasoglu’na,Milletvekilimiz Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.