Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, 2 Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Hediye Etti
banner229

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale Beldede yaşayan engelli iki vatandaşın tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi.

Engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalılarını sürdüren Atabağı Belediyesi, 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale'nin katkılarıyla engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak için, 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale yaptığı açıklamada; Atabağı Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Her zaman bu özel kardeşlerimizin yanındayız dedi.

Başkan Lale; Belediye olarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını imkanlar dahilinde karşılamaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar yardımından dolayı Atabağı Belde Belediye Başkan Tayyar Lale’ ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.