Bu haber kez okundu.

Akınay ve Gübür Ailelerin Mutlu Günü
banner229

Maliyeden emekli Cihat Akınay’ın biricik oğlu Siirt İl Özel İdare Spor Kaleci Antrönörü Samet Gökmen Akınay ve Hıdır Gübür’ün biricik Kızı Sema Gübür ile Siirt İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Düğünün ilki 13 Ekim’de gelinin ailesinin yaşadığı il Mersin ilinde yapılırken 17 Ekim’de is Siirt’te yapıldı.

Siirt İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde genç çiftin nikâhını Bayram Acar kıyarken, şahitliklerini Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdulmecit İlhan, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Gelin ve Damadın yakınları şahitliklerinde gerçekleştirildi.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Samet Gökmen  ve Sema çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

Genç çiftleri kutlayan Vali Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, Samet Gökmen  ve Sema çiftine mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Damadın babası Cihat Akınay, düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür etti.

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Akınay  ve Gübür ailelerini de kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.